Kristina Anderberg

Coach

Samarbetspartner HEL

Kristina stöttar HELs patienter att nå sina uppsatta mål och följa de planer som sätts upp.

Kristina upptäckte kraften i holistisk hälsa när hon själv gjorde sin resa mot läkning av bland annat eksem, IBS, trötthet, oro och ledsmärtor liksom genom sitt tillfrisknande från ätstörningar. Hon upptäckte då att hon kunde läka samtliga tillstånd med en kombination av fysiska, mentala, sociala, känslomässiga och andliga aspekter. Att upptäcka och utforska nya kunskaper och verktyg inom dessa områden blev då en passion som hon aldrig slutat utveckla.

Hennes egen väg till läkning gjorde henne motiverad att bli coach för att kunna stötta andra genom deras tillfrisknande och att hjälpa människor utveckla sitt liv över lag. Inte förvånande så har hennes intresse för helhetshälsa inspirerat henne när hon satt ihop sin verktygslåda. Kristina är bland annat Certifierad Coach (ICF), NLP Master, Hypnoterapeut (NGH) och Certifierad Recovery Coach (IRSI).

När Kristina inte coachar är hon konsult i sitt eget bolag. Hon stöttar bolag inom HR, verksamhetsutveckling och förändringsledning. Hon är utbildad inom Datavetenskap med inriktning mot arbetsvetenskap och är van att leda och stötta organisationer, chefer och individer genom olika typer av förändringar. Denna erfarenhet är något som hon även har stor nytta av i sitt arbete som coach.

Kristina bor i södra Sverige med sina två barn. Hon är en dedikerad utövare av meditation sedan flera år och hon har en passion för personlig utveckling och styrketräning.